BAM 2021: MEDEWERKERS

HALLO MEDEWERKER

Wat fijn dat we je hier zien. Deze pagina geeft wat meer info over "meewerken aan BAM". Omdat het een hele organisatie is, is het voor ons fijn om alles digitaal te kunnen verzamelen.
BAM is een mega event geworden en dat kunnen we alleen maar runnen met jullie medewerking.
En natuurlijk willen we ook graag iets terug doen voor jullie, zoals bv maaltijden voorzien. Om zeker te zijn dat iedereen genoeg heeft en om te weten wat we moeten bestellen, vragen we je om onderstaand formulier in te vullen PER PERSOON. Dus kom jij helpen en bv je partner ook? Dan moet je dit 2x invullen.

Alvast dikke merci en tot op BAM

COVID SAFE INFO

Een Bricks-and-More zonder zorgen en eventuele beperkingen? Het kan….. De veiligheid en gezondheid van publiek, medewerkers en exposanten zijn onze absolute prioriteit. Toch willen we iedereen een volwaardige BRICKS-AND-MORE aanbieden, zonder afstand of mondmaskers. We werken met de verschillende overheden samen om dit mogelijk te maken. Zo zal aan de ingang van onze expo iedereen vanaf 12 jaar gecontroleerd worden op basis van een geldig CovidSafe Ticket zoals beschreven in ons huishoudelijk reglement.

TIJDENS EVENT: COVID SAFE TICKET

Gezien de verwachtingen van bezoekers zijn we genoodzaakt om op te starten onder de voorwaarden van het Covid Safe Ticket. Concreet wil dat zeggen dan IEDEREEN boven 12 jaar tijdens het event een geldig COVID SAFE TICKET nodig heeft. Dit is een QR code die je krijgt bij je volledige VACCINATIE, een NEGATIEVE TEST of een bewijs van GENEZEN (max 72u PCR – Antigeen 48u na staalafname)
Zonder dat ticket kan je geen toegang tot de gebouwen bekomen TIJDENS HET EVENT!!!!

TIJDENS OPBOUW: CORONA MAATREGELEN CAMPUS

Onze beurs gaat door op de campus Thomas More te Geel. Dit is een onderwijs instelling en we dienen dan ook de coronamaatregelen van de locatie te volgen. Zolang het evenement niet bezig is (dus zaterdag 14u) worden deze regels niet in acht  genomen. Wees er van bewust dat er tijdens de voormiddag nog schoolse activiteiten plaatsvinden!!!!

GOED NIEUWS!!! SINDS 1 OKTOBER IS OOK HET MONDERMASKER NIET MEER VERPLICHT OP DE CAMPUS

TIJDENS AFOL AVOND: COVID SAFE TICKET

Gezien we toch in orde zijn met het CST ticket doorheen de dag is het vrij logisch dat we ‘s avonds met de aanwezig gasten ook geen extra maatregelen moeten voorzien. Iedereen die op dat moment nog in de zaal is, heeft de nodige certificaten.

BAM T-SHIRT @ 15 €

Dit jaar bieden we onze standhouder en medewerkers een BAM t-shirt aan (tegen kostprijs). DIT IS GEEN VERPLICHTING maar gezien we de standhouders dit aanbieden, willen we dit jullie ook niet onthouden. 

Indien je dit wenst, kan je dit aanduiden in het formulier. 

BAM HOODIE @ 28€

Net als het t-shirt kan je vrijblijvend een Hoodie bestellen. Zelfde procedure en verhaal als de t-shirts 

Maaltijden

We voorzien, uiteraard volledig gratis voor onze medewerkers, volgende:

– Broodjes lunch zaterdag middag
– Soep + boterham zaterdag 17u00
– Pastadiner op zaterdagavond 20u00
– Broodjes lunch zondag middag

 

Planning

BAM is een hoop werk en daarom zijn we blij dat we op jullie kunnen reken. Hieronder vind je de planning en in het invulformulier kan je aanduiden welke tijdstippen je kan. Onze planner neemt dat contact met je op om concreet af te spreken.

– Vrijdag 17u30:  OPBOUW ZAAL 1(zaal ontruimen, tafels klaarzetten, OSB platen leggen op tafels, tafels voorzien van doeken, ….)   

– Zaterdag 08u00: OPBOUW ZAAL 2 en verder afwerken, toog zetten, cafetaria klaarmaken, stroom voorzien voor exposanten, kassa voorzien, heras en naderhekken zetten aan inkomzone, ……      

– Zaterdag 14u00: Open voor publiek, cafetaria uitbaten, zaalcontrole, kassa’s bemannen, covid safe scanner, ….

– Zaterdag 20u00: deuren sluiten en indien je ingeschreven hebt voeten onder tafel en genieten van het pastabuffet

– Zondag 10u00: Open voor publiek, cafetaria uitbaten, zaalcontrole, kassa’s bemannen, covid safe scanner, ….

– Zondag 17u00: EINDE BEURS EN START AFBOUW (tafels terug zetten, platen opruimen, …..)

 

 

INVULFORMULIER MEDEWERKERS

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch