Foto's 2019

Bricks-and-More 2019 was er “BAM” op. Een geweldig succes waar we met volle teugen van genoten hebben. De foto’s hiernaast spreken boekdelen. Kijk en geniet mee van een meer dan geslaagde editie!!!

Bricks-and-more 2019: de cijfers

Bezoekers

Om 14u gingen de deuren open. De parking stond al goed vol en de mensen stonden klaar om al het moois te aanschouwen. In totaal waren ze met meer dan 5000 afgelopen weekend.

Bedankt voor jullie bezoek allemaal!!!!

Standhouders

Meer dan 75 standhouders gaven het beste van zichzelf. Top bouwwerken, geweldige sfeer en een mensenmassa die met volle teugen genoot was de succesformule van 2019.

Oppervlakte

Net als vorig jaar ontleende de Agora van Thomas More zich tot walhalla van het Deense Steentje. De schitterende lichtinval, ruime infrastructuur en prima akoestiek zorgde voor een top editie

Reacties

De Thomas More gebouwen leenden zich prachtig naar ruimte, licht en akoestiek. De standhouders waren op kwaliteit en variatie op schitterende wijze gescout. De bakken courage en ondernemingszin van de ouderraad waren op zijn zachtst uitgedrukt inspirerend, de organisatie was uitmuntend! De opkomst was dan ook navenant.

Wat een schitterend weekend, het was er BAM op! Dank aan allen die hun steentje bijdroegen, dit was er eentje voor de boekskes!!!

 

Top locatie, top mensen, top lego, dikke proficiat voor de super organisatie!! 

Vanuit mij hartelijk dank dat ik mijn eerste buitenlandse beurs ervaring bij Bricks-and-More mocht beleven. Ik heb een top weekend achter de rug met veel nieuwe ervaringen en contacten.
Ook dank voor de goede organisatie. Uit ervaring weet ik dat het erg moeilijk is om zo’n beurs te organiseren. Het was een mooi opzet, goede verdeling van show en verkoop. Ook petje af voor de catering. Deze was keurig verzorgt.

Yes we had a lovely time. The visitors were really lovely and loved the engraving and the jewellery. I hope I am allowed to come back next year.  x x x  You guys are brilliant!!!

In dat op zicht vond ik Geel sowieso de beste beurs van het jaar 😉
Ik ben blij dat ik er bij was.

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch