Stay up-to-date with information...

Nieuwsoverzicht, rechtstreeks gevoed door onze Facebook pagina!!!

3 weeks ago
BAM 2019 Official Aftermovie

Over exact 75 dagen staat Bricks-and-More 2020 op de agenda.

Dat het geen normale editie zal zijn spreekt voor zich. Achter de schermen werken we volop aan een corona proof editie.

Volg onze kanalen van kortbij en wees als eerst op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Ondertussen kan je nog even nagenieten van editie 2019 met onderstaande video.

Tot gauw!

https://www.youtube.com/watch?v=QpfmJ2LhU0M

Aftermovie of Bricks-and-More 2019

4 weeks ago

Vandaag was Brick te gast in het Railway Brick Museum te Leut, Limburg, Belgium.

Hij mocht meebouwen aan de schitterende lay-outs voor het museum. Natuurlijk laten we nu niet alles zien, dat zal je zelf moeten gaan ontdekken.

De opening is voorzien op het einde jaar. Volg zeker hun pagina om op de hoogte te blijven.

Brick is alvast fan ?

1 month ago

? Wow!!!! Vandaag vielen we in de prijzen. ?

Van LAKC ontvingen we de award "team 2019" voor onze beurs Bricks and More.

Ons organisatorisch talent, plan van aanpak en enorm geslaagde editie van 2019 wordt hiermee nog eens extra in de verf gezet.

Bedankt voor deze leuke verrassing.

Achter de schermen werken we volop aan een Bricks-and-More 2020 Corona proof edition.

Blijf ons volgen voor meer info. We houden jullie op de hoogte ?

2 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

Vandaag ontvingen we deze leuke tiles van Brick Print!!!

Wat we daarmee van plan zijn, verneem je binnenkort op onze website en FB pagina.

Hou ze in de gaten.

#BAM2020 #coronaproof #samentegencorona

2 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

Wow!!!!

Dit bouwwerk doet de wenkbrauwen fronsen.

Een mooie replica van de Burj Khalifa uit Dubai! De hoogste wolkenkrabber ter wereld tot in detail nagebouwd.

Ruim 22.000 blokjes op dit moment maar nog lang niet klaar.

Proficiat Peter en kids met dit prachtig resultaat.

En natuurlijk "exclusief" te zien op Bricks-and-More, of wat had je gedacht 😉

2 months ago
Binnenspeeltuin Raf & Otje heeft speciale ballenpoetser tegen corona

Raf & Otje, een van onze sponsors, is klaar om iedereen terug te verwelkomen.

Wie op Bricks-and-More 2019 was, kon de speeltuin zien blinken in Lego® blokken. Met een speciale machine die de ballen poetst, zullen ook die dagelijks blinken.

De maquette kan je nog steeds op regelmatige basis bewonderen in het speeltuin zelf. En of het de moeite is, zie je in onderstaande filmpjes.

?? ?????? ??? ??? ??? ???? ?????? ??? ?? ??????????

?????? ???? ??? ??????? ??? ?? ??????????

https://www.rtv.be/artikels/binnenspeeltuin-raf-otje-heeft-speciale-ballenpoetser-tegen-corona-a84380

?????? ???? ??? ??????? ??? ?? ????® ??????

https://rtv.be/artikels/binnenspeeltuin-nagebouwd-met-50000-lego-blokjes-a75084

De nationale veiligheidsraad besliste vandaag dat een aantal vrijetijdsbestedingen binnen weer kunnen, met de nodige maatregelen. Zo mogen theaters, bisocopen en binnenspeeltuinen vanaf 1 juli weer open voor het publiek. En dat is goed nieuws voor binnenspeeltuin Raf & Otje in Turnhout. Zij hebben z...

3 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

Momenteel is dit voetbalstadion nog leeg en worden de matchen achter gesloten deuren gespeelt maar hopelijk kunnen we op Bricks-and-More 2020 de toeschouwers wel een plaatsje geven.

Deze MOC van Nico Peeters is nog volop in opbouw. De kleedkamers, bekerzaal, gymzaal,... zullen niet ontbreken.

Wat vind jij van deze MOC?

3 months ago
Geelse kleuters mogen terug naar school: "Een hele puzzel"

De centjes van de vorige editie van Bricks-and-More zijn weer goed besteed. Hebben jullie ook de Lego blokken op de rotonde gespot?
Net zoals aan de hoofdzetel in Brasschaat en een knipoog naar Bricks and More natuurlijk. ?

https://www.rtv.be/artikels/geelse-kleuters-mogen-terug-naar-school-een-hele-puzzel-a83492

Voor de kleuters was het vandaag de eerste schooldag in ruim 2 maanden. Ook voor de kleinsten van basisschool Sint-Hubertus in Geel-Ten Aard. Om extra ruimte te voorzien en te klasbubbels te respecteren, werd de speelplaats uitgebreid met een verkeerspark. Het verkeerspark was al langer een plan van...

4 months ago
Bricks For Everyone

Een super leuk verhaal geschreven door één van de deelnemers aan LEGO Masters der Lage Landen. Hij verteld hoe het er achter de schermen aan toe gaat, welke ervaringen en emoties je meemaakt. Kortom, mocht je vooroordelen hebben over het programma, zeker deze eens doorlezen.

Mooi verwoord Giovanni

LEGOMASTERS Halve finale: De tijdrace / tijdreis. Nabeschouwing

De Opdracht

°1 Bouw een trein die door de tijd reist en sneller dan het licht gaat. Hij moet binnen 7cm in de breedte en 13 cm in de hoogte blijven (om door de overlappende tijdportalen heen te kunnen). Het verhaal moet duidelijk zijn. 1 uur bouwtijd.

°2 Vul een tijdvak in in de tijdlijn. Het moet meteen te zien zijn in welke tijd je bent. Bouwtechnieken en primair verhaal zijn heel belangrijk, maar Brickmaster wil ook een boel kleine aanvullende verhaallijnen. We Krijgen 16 uren de tijd.

De brainstorm

°1 We dachten in de eerste plaats aan een vuurpijl. Één uur bouwtijd is weer super weinig, zéker omdat wij nog nooit één steentje op een treinchassis hadden gezet. De tijdlijn bovenop was geïnspireerd op de teletijdmachine van Professor Barabas.

°2 Het tijdvak toekomst invullen vonden we heel moeilijk. Qua referenties kan je werkelijk alle kanten opgaan, dus wordt dat super moeilijk heel duidelijk uit te beelden. Bij de andere 3 tijdvakken kon je meteen een clichébeeld oproepen. De productie kon ook niet heel duidelijk duiden welke invulling op het blauwe vak mocht: de regie wou water, Brickmaster heelal. Onze inspiratie had meteen wel een paar ideeën rond een waterwereld klaar. We dachten aan het topje van het vrijheidsbeeld dat nog boven water uitstak als een vuurtoren, maar ook dat was te moeilijk voor de productie, dus deden we dat in ieder geval niet.

De bouw

°1 De teletijdtrein is heel snel in mekaar gezet. David en ik waren zo goed op mekaar in gespeeld dat we elkaar carte blanche gaven in bouwstijl. We spraken wel af dat het een Time Cruisers (Lego lijn uit 1996) gevoel moest hebben en dat we binnen geel en rood tinten zouden blijven. De spar was de snelste pijlneus die ik kon bedenken. Als piloot bouwde David een archeoloog, die net zoals in de tornado, door de snelheid ging zweven. Hij had aan de ene kant een stoer gezicht en aan de andere kant een bang gezicht, want tijdreizen is wel behoorlijk spannend. De geldcontainer was ook een inspiratie van David. De tijdlijn kwam bovenop de cockpit en de uurwerken kon je veranderen van tijd. We zetten wel 7 of 8 uurwerken overal op de locomotief, zodat Brickmaster er zeker niet naast kon kijken.

°2 Grote voorwaarde was dat het geen dystopisch verhaal werd, de visie van Lego Masters is dat van een familieprogramma en het is geenszins de bedoeling kinderen bang te maken. De eerste insteek was een futuristische koepelstad te maken: 3 koepels die elk zouden voorzien in wonen, werken en ontspanning; met in de kruising van de 3 koepels een hoge communicatietoren. Het geheel moest in het midden van de bouwplaat komen, waardoor het treinkruispunt ons voortdurend in de weg zat.

Na 4 uren bouwen bleek dat te ambitieus en zijn we gaan downsizen naar een algen raffinaderij op pilaren. Daar kwam met de grote tijdsdruk en het grote bouwvak wel wat stress bij. We hadden niet goed afgesproken hoe we het allemaal gingen lay-outen en zaten nog niet op één lijn met ons verhaal. Onze dip werd gered door de bel; de klok ging op pauze en de avond in ons verblijf bracht geïnspireerde redding. We deden elk wat water bij de wijn en kregen ons idee terug op de sporen.

’s Anderendaags was alles veel duidelijker: Ik zou twee koepels bouwen, de terrassen en de lanceertoren. David zou de oogsthaven, de algen en het oogstproces uitbeelden. Daarna zou David doorschuiven met de inrichting van de koepels en ik de raket (the Yellow Arrow) bovenop bouwen. We hadden ons bouwplezier hervonden. Tijdens het bouwen triggerden we elkaar voortdurend met leuke zijverhaaltjes die we beiden bouwden: we hadden Ruben en Kürt in een blauwe dixie gezet op één van de terrassen, op een ander plateau werd er air-pong gespeeld (ping pong op hover-boards), bovenop het lanceerplatform tankt één werkman met een onnozel pompje de brandstof in de raket. Het komt allemaal niet in de uitzending, geen idee zelfs of er wel beeldmateriaal van is, en dat is teleurstellend. De boeven, de kantine en het verhaal met de gemuteerde krabben (een knipoog naar Björn en Corneel) kregen wel cameratijd . In het laatste uur werkten we loopbruggen en relingen af, perfectioneerden we de houding van de werkmannen en het oogstveld werd uitgebreid naar de rest van het wateroppervlak…

Op 16 uur bouwen was dit een prestatie waar we qua bouwtechnieken, verhaal en kleurkeuze heel fier op waren / zijn. We hadden voor het KISS-principe gekozen: Keep It Stupid Simple. Dit keer zorgde een groene draad (in de vorm van een buizentraject) voor het verhaal dat we zelfs nog met wegwijzende pijltjes hadden verduidelijkt. Ook dit zit niet in de uitzending.

De nabeschouwing: ZONDER MEDAILLES NAAR HUIS.

Wat doe je als er een wedstrijd komt op televisie met Lego? Dan schrijf je je in natuurlijk. En dat hebben we gedaan.
Het is een onvergetelijk avontuur geweest: de zangstondes, de bouwwedstrijdjes en flauwe grappen backstage, de babbels met ... See more

4 months ago

Lego Masters!!!

Vandaag moeten we spijtig genoeg afscheid nemen van David (De Von H) en Giovanni (Hovany). Wat hebben we genoten van hun prestaties en met met opgeheven hoofd kunnen ze de wedstrijd verlaten. Hopelijk zien we jullie snel meer op onze Bricks and More beurs.

Nu met Björn en Corneel hebben we nog een Belgisch team in de running. En wat genieten we ook van ons Nederlandse collega bouwers. Jos, Martijn, Jan, Lola, Björn en Corneel gaan ons hopelijk nog overblazen in de finale. We kijken er naar uit.

Super dat al die toppers ons deze leuke TV-avonden laten beleven.

Succes allemaal!!!

Wat vonden jullie van de uitzending vanavond?

Foto: ©VTM

4 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

Vandaag is Brick nog eens gaan wandelen.

Hij passeerde de school en zag dat er weer hard gewerkt is. Gelukkig was hij alleen zodat de 1,5m regel geen probleem was om wat foto's te maken van de werken.

Ouderraad Vbsgeta, de organisatie achter Bricks and More heeft weer opdracht gegeven om verder te werken aan de heraanleg van de speelplaats.

Maar ook de Covid19 maatregelen zorgde voor een aangename verrassing bij Brick. Hij passeerde zowaar 16 extra wastafels op de speelplaats. Nu kon hij, en ook de startende schoolkinderen volgende week, rustig zijn handen wassen. ??

Dan maar verder naar de aanleg van het verkeerspark. Met zijn spade in de hand controleerde hij de ondergrond. Dat ziet er al fantastisch uit!!!

Even de spoorweg vegen zodat ook die verder aangelegd kan worden. Het wordt hier een echt verkeerspark.

Van al dat werken had hij even pauze nodig. Tijd voor een "banaan moment" (wie het niet snapt, zeker even de afleveringen van LEGO Masters herbekijken ?)

De kruiwagen laden en nog even de laatste meters afwerken. Maar dat is voor een volgende keer.

Voor een mooi overzicht had hij weer een schitterend idee. "Ik kruip even in de boom voor een selfie" dacht hij. En zo legde hij het mooie laatste beeld op de gevoelige plaat.

Bedankt Ouderraad VBS Geta voor het harde werk. Bedank aan de helpers die ondanks deze tijden veel werk verrichten (weliswaar onder de juiste veiligheidsvoorwaarde) en bedankt vele bezoekers van Bricks and More die ervoor zorgde om dit financieel mogelijk te maken.

Hopelijk tot snel. (op een volgende BAM beurs???)

Groetjes

Brick

4 months ago
Draag een Bouwsteentje bij

Mede dankzij de massale steun tijdens Bricks-and-More 2019 konden de vrijwilligers van Draag een Bouwsteentje bij vandaag weer vele kindjes blij maken bij Cirkant in Arendonk.

Bedankt voor jullie steun!!!

Volg zeker de pagina van Draag een Bouwsteentje bij om hun activiteiten te volgen. Zo zie je zelf waar de ingezamelde zakjes verdeeld worden!!!

Vandaag hebben we weer enkele kindjes blij kunnen maken met onze actie. Mede dankzij jullie vrije giften kunnen we blijven investeren in blije kindergezichtjes! ?

Geen ziekenhuis deze keer maar een bezoekje aan Cirkant in Arendonk. CIRKANT is een organisatie met een HART VOOR JONGEREN en hun omgeving.

De zakjes werden opgehaald door een vrijwilliger en zorgvuldig verdeeld onder de kinderen. Laaiend enthousiast werd ze onthaald en de zakjes vlogen letterlijk open. Dolblij en gezellig samen begonnen ze te bouwen. De ideeën om samen een grote stad te bouwen, tonen meteen de waarde van Lego en van ons actie.
Kinderen die het moeilijk hebben even hun zorgen doen vergeten.

Wat zijn we weer blij dat we samen met jullie ook deze actie tot een goed einde gebracht hebben.

Bedankt voor jullie steun.

(owv privacy hebben we de kinderen niet zichtbaar in beeld gebracht).

4 months ago

Speciaal voor all Lego Star Wars fans.

Happy Star day

4 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

LEGO Masters op VTM en RTL 4 is een speelparadijs met LEGO® blokjes voor groot en klein!!! Elke week weer zien we mooie bouwwerken voorbij komen.

Maar wist je dat er ook een echt speelparadijs in Lego® blokjes is nagebouwd?

Speciaal voor Bricks and More 2019 werd de speeltuin van Raf & Otje uit Turnhout nagebouwd. Een schitterend bouwwerk met veel detail. Voor de fans van cijfertjes:

- Er zitten meer dan 50.000 steentjes in verwerkt ?
- Meer dan 2500 tan kleurige cilinders vormen de speelkooien ?
- Die kooien zijn gemaakt met meer dan 200 LEGO® netten
- Ruim 200 meter draad moet de boel op zijn plaats houden ✂️
- Meer dan 100 minifigs spelen er op los ?
- Het bouwwerk is 1m45 breed, 90cm diep en 50cm
- Er werd meer dan 4 maand gebouwd door Erwin om dit resultaat te krijgen. ?
- ....

Geniet nog even mee van onderstaande foto's en zodra de Corona miserie achter de rug is, kan je het bouwwerk weer gaan bekijken in de speeltuin zelf.

⏰Openingsuren vind je terug op https://rafenotje.be/

Heb jij hem al gezien? Heb je ergens een ? van bv je kinderen met het bouwwerk of ben je zeker van plan om deze MOC eens te bezoeken?
We horen het graag in de reacties hieronder. ?
Onder de reacties verloten we een prijs!

Zeker eens gaan kijken hé, zo'n bouwwerk wil je niet missen.

4 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

Ook deze staan op de startbaan om richting Stad Geel te vertrekken.

Franky en Natan bouwde elke een gigantische Imperial Star Destroyer. Volledig ingericht met elk een unieke indeling.

Samen goed voor meer dan 32000 blokjes pure fictie!

May the force be with you.... en hopelijk ook op BAM 2020.

5 months ago

Het strand... daar dromen we nu allemaal van. ⛱??‍♀️?‍♀️?‍♂️

Vandaag ontvingen we deze foto's van Tim die al volop bezig is voor een nieuwe editie van Bricks-and-More.

Na "Ghost Town" in 2018 en "Back to the Future" in 2019 komt hij opnieuw met een volledig nieuw en geweldig thema.

De details op deze foto's tonen alweer een top bouwwerk waar we weer uren naar kunnen kijken.

Goed bezig Tim!

En laat ons hopen dat we deze donkere tijden achter ons kunnen laten en eind dit jaar weer een prachtig evenement kunnen organiseren.

Kan jij raden welk thema hij dit jaar gekozen heeft ?

5 months ago
The Great Conqueror

Ooit gehoord van Toy Photography?

Nee? Dan is dit de moment. We laten je graag kennismaken met dit stukje van onze geweldige hobby.

Wendy's ToyPhotography maakt prachtige plaatjes van onze favoriete plastiek blokjes en minifigs. De groep Stuck In Plastic daagt deze vorm van fotografie uit om hun creativiteit te tonen.

Klik op de link en geniet van de prachtige plaatjes!

https://www.stuckinplastic.com/2020/04/bring-the-loot-in/

In this one @verboomwendy takes us out to one of the seven seas (puddles?) to follow along as the Female Pirate gets her hands on the big loot.

5 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

LEGO Masters BE en NL gezien?

Wat ons betreft was het er "BAM" op ?
Super prestatie van Giovanni (die we kennen van de Bricks-and-More beurs) en David (die we zeker nog gaan leren kennen op BAM).
Met "de comeback van de octopus " zat de spanning er wel in.

Maar overall een leuke show met veel entertainment en spanning. Super van alle deelnemers.

Wat vonden jullie van de show?

5 months ago
Draag een Bouwsteentje bij

Blij dat we ook weer een kleine bijdrage hebben kunnen leveren in deze moeilijke tijden. De ingezamelde zakjes (ondermeer op onze beurs) zullen de kinderen hopelijk wat opbeuren. Bedankt Draag een Bouwsteentje bij voor deze fijne actie!!!

Sociale distance , geen essentiële verplaatsing, ziekenhuizen overvol, geen bezoek mogelijk, ... dus was het tijd om nog eens actie te ondernemen. We sprongen op onze ? met onze fietstassen vol polybags schuimde we enkele ? af. De foto's van de blije kindjes moeten we je spijtige genoeg onthouden maar we zijn er zeker van dat er toch weer wat blije gezichtjes in de maak zijn! ❤

#samensterk #draageenbouwsteentjebij

5 months ago
Kandidaat-LEGO MASTER David (43) vond heil in de blokjes: “Ik zat thuis met burn-out, en toen begon ik weer te bouwen...”

Nu zaterdag start "LEGO Masters" op VTM en RTL4. Ook David, te zien op Bricks-and-More, doet een gooi naar de overwinning en titel als "LEGO Master 2020". Samen met Giovanni, de bouwer van het sprookjeskasteel dat te zien was op BAM2019, vormt hij een top duo!

Wij gaan hen alvast volgen! Jij ook ?

Veel succes toppers!

Kandidaat-LEGO MASTER David (43) vond heil in de blokjes: “Ik zat thuis met burn-out, en toen begon ik weer te bouwen...” https://www.hln.be/in-de-buurt/deinze/kandidaat-lego-master-david-43-vond-heil-in-de-blokjes-ik-zat-thuis-met-burn-out-en-toen-begon-ik-weer-te-bouwen~ac1020bc/

“Als kind speel je met LEGO, als volwassene bouw je.” Voor David Vanhee uit Astene (Deinze), die vanaf zaterdag 11 april te zien is in het nieuwe V...

5 months ago
Foto's uit het bericht van Bricks and More

1 april, normaal de dag van de grapjes maar niet voor Bricks-and-More. Bij deze maken we de eerste 7 deelnemers voor BAM 2020 bekend. Hun werken zal je dus terug kunnen bewonderen op 14 en 15 november 2020.

1. Wout Brijs - Thema: Medieval / Fantasie - Wout bouwt al jaren voor BAM, zijn werken zijn dan voorlopig ook enkel en alleen live te bewonderen op onze expo!
2. David Vanhee (Little Brickroom) - Thema: Steampunk - David bouwt fantastische steampunk displays en is tevens deelnemer van LEGO Masters 2020 in BE en NL. Die wedstrijd kan je vanaf 11 april volgen op VTM
3. Jurgen Molenbroeck - Thema: Mega Builds - Vorig jaar voo het eerst te zien op onze expo en dit jaar komt hij o.a. met deze gigantische torenkraan
4. Arjan Schuurman - Thema: modulair buildings. De volledige Brickative reeks, trucks met verlichting van Light My Bricks, ter plaatsen graven i.s.m. Steentjesplein, ... is maar een klein greep uit het aanbod van Arjan
5 Guido Verstegen - Thema: prachtige stads lay-out met o.a. de bekende Amsterdamse Grachten panden, gigantische kerk, stadhuis met aangelegd plein, ... je mond zal open staan van verbazing.
6 - 7: Nick Cornelis & Jordi Boumans - Thema: trein lay-out. Deze gasten bouwen een gezamelijke treinbaan met veel details. Bovenleiding, ondergrond, ... niets wordt er over het hoofd gezien.

We kijken er alvast naar uit. Laat ons de toekomst rooskleurig bekijken en er vol voor gaan in het najaar.

Binnenkort volgen er meer namen!!!

5 months ago
Bricks And More 2019

Wow!!!

We ontvingen vandaag deze video van Bart Gerber. De videoreportage is gedraaid op Bricks and More 2019. Een leuk sfeerverslag en interviewer met o.a. Paul Kusters, Wout Brijs, Giovanni Seynhaeve en Luc van Gestel. De lekkernijen gemaakt door Evi Roelandts worden mooi in beeld gebracht. Net als de bouwwerken van o.a. Arjan Schuurman, Guido Verstegen, Bart Delien, Koen Van Der Biest, Peter Wouters en vele andere. De jongens en meisje van Chiro Ten Aard aan de speelbakken en de Star Wars cosplayers van The 501st Legion maken het geheel compleet.

Bedankt allemaal om er zo'n geweldig Lego feest van te maken. We kijken al uit naar editie 2020!!!!

BAM Team en Ouderraad Vbsgeta

https://youtu.be/I8YGWGchp8s

lego beurs in geel op 2019

6 months ago

BAM challenge:

Ben jij ook creatief bezig terwijl je in lockdown zit?
Toon het ons. Post hieronder een foto van je bouwwerk, spelende (met Lego natuurlijk) kindjes, je nieuwste MOC, je verzameling minifigs die je eindelijk aan het sorteren bent,.... en maak kans op 4 vrijkaarten voor BAM2020.

We zijn benieuwd!!!

Succes alvast

BAM team en OuderraadVBSGETA

6 months ago
Bouwsteentjes.info

Net zoals Bouwsteentjes.info het hier vermeld. Dank je wel aan alle hulpverleners. Jullie zijn allemaal toppers!!!!

Aan alle mensen die zich dag en nacht inzetten voor de patiënten en het bestrijden van het coronavirus! Dank jullie wel en zet hem op!! ???

6 months ago

The Wall of Fame!!!! ???

In tijden van lock down even leuke herinneringen ophalen!!!! De affiches, flyers, krantenartikelen,... doen ons toch even weer wegdromen. Vooruit kijken naar het najaar is de boodschap.

Op 3 jaar tijd van bijna 1000 naar meer dan 5000 bezoekers. Met vallen en opstaan dit fantastische resultaat kunnen opbouwen.

Hoogte punten zoals de miniatuur van Raf en Otje op RTV, super artikel in Onderox, artikels in verschillende kranten, ... geven ons de nodig voldoening om weer te werken aan een nieuwe editie. En we hebben wat extra tijd nu. 😉

En natuurlijk mogen we het resultaat van de nieuwe speelplaatsen niet vergeten op de Vrije Basis school in Ten Aard. Tenslotte is het daarom dat we het doen. Wist je trouwens dat we nu een verkeerspark voor kleuters aan het maken zijn. Brick zal een van de komende weken wel eens een update gaan ophalen daar. ?

#bricksandmore #tenaardbouwtmetlego #bam #rafenotje #gazetvanantwerpen #rtv #onderox #nieuwblad #hetlaatstenieuws #

« 1 of 8 »

... and get inspired!!!