Welcome in the dreamteam...

Pre-registration Bricks-and-More 2022: 5th anniver

Wij zoeken talent!!!

Wil jij graag deel uitmaken van een van de leukste beurzen in de BENELUX? Wel…. aarzel dan niet en registreer je als exposant. Lees onderstaande tekst goed door en vul het formulier in. Zo kom je op de lijst van geregistreerde deelnemers. Op basis van die lijst selecteren we onze definitieve exposanten. Spijtig genoeg zitten we met een ruimte beperking en kunnen we niet iedereen toelaten maar niet getreurd…. in 2021 zullen we XXL gaan. Dus meer ruimte om een plaatsje te bemachtigen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn BAM, een onderdeel van Ouderraad VBSGETA. Een ouderraad is een organisatie van vrijwilligers die instaan tussen de school en de ouders. Reeds jaren organiseren we activiteiten met als doel de school te ondersteunen.

Waarom organiseren we Bricks-and-More?

Onze grote droom is de vernieuwing van de speelplaatsen op onze scholen. We hebben er onze schouders onder gezet en vol enthousiasme aan begonnen.

Om wat geld in het laatje te brengen, wilden we eens iets anders als een wafelen bak of stickerverkoop. Met toevallig enkel AFOL’s in onze ouderraad was de keuze op een Legobeurs was snel gevallen.

Alle opbrengsten van BAM worden rechtstreeks gebruikt om deze projecten binnen de school te verwezenlijken. Volg ons facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Wat bieden we onze standhouders en verkopers?

Onze zaal heeft een oppervlakte van meer dan 4500m² Groot…  maar super gezellig! We proberen een huiselijke sfeer te creëren. Gezien de vele positieve reacties van onze meer dan 5000 bezoekers vorig jaar, is ons dit aardig gelukt. Een warme sfeer, leuke ruime opzet, enthousiaste bezoekers en geweldige bouwwerken was de sleutel tot ons succes.

Tevens leggen we graag onze exposanten in de watten. Eten en drinken wordt voorzien, warme maaltijd op zaterdagavond, persoonlijke aanpak, …  kortom: we maken er werk van.

Bricks-and-More is een onafhankelijke organisatie. Bij ons is iedereen welkom!!!! Ben je lid van een RLUG? Ben je hobby bouwer? Ben je nog nooit op een beurs geweest? …. bij ons ben je, indien er nog ruimte is, zeker welkom!!!! 

Wat kan je verwachten in 2022

Net als vorig jaar maken we er weer een waar feest van. We kunnen terug beschikken over extra ruimte en ook de randanimatie zal aanzienlijk de hoogte in gaan. 

Dit jaar beschikken we over “nog meer” ruimte en zo voegen we de 2 auditoria toe tot onze lokalen lijst. 

Deze staan op voor elke project waar je een “breed publiek ” kan bereiken. Wil je een workshop organiseren? Een lezing over je hobby? …..   Laat je horen. 

Er zijn plannen om de zaal in te delen in verschillende thema zones zodat de bouwwerken NOG meer tot hun recht komen. Wat dacht je bv van de Star Wars Area? Of van een Construction Area waar je tal van gigantische bouwwerken te zien zal krijgen?  Je hoort het, aan plannen alweer geen gebrek. 

 

Ons project

Gezien de budgetten van de overheid soms 10 tot 15 jaar op zich laten wachten, sloegen we zelf de handen in elkaar en starten we in fase aan het heraanleg van de speelplaats.

Elke eurocent die we verdienen met BAM, gaat dan ook integraal naar de werkgroep “speelplaats vernieuwing” binnen onze Ouderraad.

Je kan ons project opvolgen op onze FB pagina, waar we regelmatig nieuwe updates plaatsen.  

Vorig jaar konden we een fase afwerken en meer dan 25.000€ investeren. We toverden een braakliggend terrein om tot een echte speeloase.

De plannen voor dit jaar zijn ook reeds gemaakt. Samen met de school en onze partners bouwen we een echt verkeerspark op maat van kleuters. Al spelenderwijs kennismaken met de verkeersregels? Het kan binnenkort op onze speelplaats.

Enkele foto's van vorige edities

Join the club of 2021 en draag een "LEGO®"steentje bij aan ons project.

... of BAM XXL 2021