Geef je ogen de kost op onze mega expo!

Meer dan 100 exposanten en verkopers geven het beste van zichzelf om er weer een unieke ervaring van te maken. Vele thema’s zullen aan bod komen. Van Star Wars tot LEGO® Friends, van Ridders tot LEGO® technics. Gigantische kastelen, een spookstad,… onder het motto “alles kan je bouwen” zal je versteld staan van de aanwezig bouwwerken. In onze LEGO® verkoophoek vind je sets van vroeger tot nu, losse onderdelen of juist die unieke minifig waar je al zo lang naar op zoek bent.

Together we create MORE...

Outstanding Program ProgramProgram

EXPO

Verspreid over 3 zalen vind je meer dan 100 exposanten uit 7 verschillende landen die hun Lego® bouwwerken en/of verzamelingen tentoon stellen.

VERKOOP

Onze kelderruimte is volledig bezet door de verkoophoek. Met meer dan 15 verkopers kom je vast en zeker die ontbrekende set tegen.

ANIMATIE

Kinderen kunnen hun eigen uitleven in onze speelhoek. Dit jaar is die volledig vernieuwd en kan je (b)engeltje zijn fantasie loslaten met de 1000den blokjes.

BLOKJESCAFE

Een op adem komen? Dat kan in onze uitgebreide cafetaria. Terwijl de kinderen spelen kan jij genieten van een lekker streekbiertje, iets fris of onze Lego verwenkoffie. Mmmmm

LIVE ENTERTAINMENT

Op de foto met een figuur uit Star Wars? Een babbeltje slaan met een echte prinses? Of meedoen met onze "speed build" wedstrijden? Dat kan natuurlijk op onze centraal podium aan het blokjescafé.

LIVE SHOWS

Goochelaar Jonas de Bruyn, bekend van Belgium got Talent, zal jullie omver blazen met zijn magische trucs. Of wil je eens een live blog meemaken over bv Star Wars. Onze auditoria zijn hiervoor de perfecte ontmoetingsplaats

Together we create MORE...

Outstanding Skills SkillsSkills

Onze 4 pijlers vormen de basis van ons succes.

Creativity

Op Bricks-and-More vind je MOC's in alle categorieën. Creativiteit is dan een van de 4 pijlers van onze beurs

Team Work

Een 2de pijlers is teamwork. Een groep van meer dan 40 vrijwilligers, 120 bouwers en meer dan 5000 bezoekers is een team om trots op te zijn!

Fun Factor

Plezier maken is super belangrijk in het leven. De lach op de gezichten van de bezoeker, de exposant die vol passie zijn verhaal overbrengt, ... dat is Bricks and More. Puur genieten tot het laatste blokje.

Family time

De laatste pijler is misschien nog wel de belangrijkste. Genieten doe je met gans de familie. Met onze gratis zoektocht voor de kids, speelhoek voor toekomstige bouwers, live shows en cosplay en natuurlijk de geweldige bouwwerken voor groot en klein voldoen we hier volledig aan!

Bricks-and-More is de ideale daguitstap voor gans het gezin

Overtuigd? Bestel tijdig je tickets (beschikbaar vanaf 1 oktober)

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch