pirates of the BAM sea

together, we create more ... pirates

Op Bricks-and-More zijn we fan van Community builds/displays. Een gigantische display, gemaakt door verschillende bouwers waar je uren naar kan kijken. Dit jaar kiezen we als thema Piraten, schepen, .... kortom alles wat je verbeelding toelaat.
Hoe willen we dat doen?

Display

Wij zorgen voor een oppervlakte van maar liefst 15 x 30 baseplates. Op het plan kan je je baseplates claimen.

In het voorbeeld zie je bv een donker groen vlak op beginnende op vak 32. Dit is, als voorbeeld, geclaimd door Jack Sparrow, hij gaat hier een piraten eiland bouwen. Het andere groen vlak is van Piet piraat voor zijn schepen, het rode vlak gaat kapitein Haak en op het gele vlak bouwt Zwartbaard zijn vestigingsstad aan de rand van het water.

connectie

Op zich bouwt ieder op zijn eigen eilandje, schip of wil je graag een rand volbouwen met bv een vestigingsstad? Zorg dan dat je zijde aan het water aansluit op de rest.

nodig

Zorg dat je bouwwerk als ondergrond de juiste basplates of "kleur" bevat. Bouw je bv een schip, plaats dit dat op een blauwe baseplate. Maar je een eiland. Zorg dan dat je eiland aansluit op de blauwe platen.

Voorbeeld:

Beschikbare vakken
(blauw=beschikbaar/water):

overtuigd?

Laat je meeslepen in dit prachtig verhaal en laat je bouwwerk, samen met vele collega bouwers, uitblinken tot de eye-catcher van BAM 2022
Contacteer BAM (info@bricks-and-more.be)

Enkele voorbeelden