Welcome in our dreamteam...

Wie zijn wij?

Wij zijn BAM, een onderdeel van Ouderraad VBSGETA. Een ouderraad is een organisatie van vrijwilligers die instaan tussen de school en de ouders. Reeds jaren organiseren we activiteiten met als doel de school te ondersteunen.

Waarom organiseren we Bricks-and-More?

Onze grote droom is de vernieuwing van de speelplaatsen op onze scholen. We hebben er onze schouders onder gezet en vol enthousiasme aan begonnen.

Om wat geld in het laatje te brengen, wilden we eens iets anders als een wafelen bak of stickerverkoop. Met toevallig enkel AFOL’s in onze ouderraad was de keuze op een Legobeurs was snel gevallen.

Wat bieden we onze standhouders en verkopers?

Onze zaal heeft een oppervlakte van meer dan 2500m² Groot…  maar super gezellig! We proberen een huiselijke sfeer te creëren. Gezien de vele positieve reacties van onze meer dan 500 bezoekers vorig jaar, is ons dit aardig gelukt. Een warme sfeer, leuke ruime opzet, enthousiaste bezoekers en geweldige bouwwerken was de sleutel tot ons succes.

Tevens leggen we graag onze exposanten in de watten. Eten en drinken wordt voorzien, warme maaltijd op zaterdagavond, persoonlijke aanpak, …  kortom: we maken er werk van.

Ons project

Gezien de budgetten van de overheid soms 10 tot 15 jaar op zich laten wachten, sloegen we zelf de handen in elkaar en starten we in fase aan het heraanleg van de speelplaats.

Elke eurocent die we verdienen met BAM, gaat dan ook integraal naar de werkgroep “speelplaats vernieuwing” binnen onze Ouderraad.

Je kan ons project opvolgen op onze FB pagina, waar we regelmatig nieuwe updates plaatsen.  

Vorig jaar konden we een fase afwerken en meer dan 25.000€ investeren. We toverden een braakliggend terrein om tot een echte speeloase.

De plannen voor dit jaar zijn ook reeds gemaakt. Samen met de school en onze partners bouwen we een echt verkeerspark op maat van kleuters. Al spelenderwijs kennismaken met de verkeersregels? Het kan binnenkort op onze speelplaats.

Enkele foto's van editie 2019

Join the club of 2020 en draag een "LEGO®"steentje bij aan ons project.

OPGELET!!!! Op BAM geven we de prioriteit aan de bouwwerken. Er is ook een beperkte verkoop aanwezig maar deze is reeds volgeboekt. ALS VERKOPER KAN JE NIET MEER REGISTEREN!!!

... of BAM 2020