THE MOONBASE PROJECT

by Giovanni Seynhaeve

Build - join - connect

"Al jaren droom ik er van om met mede moccers / bouwers een lay out te organiseren die de beurzen overal te lande kan sieren. Na meerdere pogingen en andere omzwervingen kwam ik op het MOONBASE-concept uit!" zegt Giovanni. En die woorden lieten ons als Brick-and-More niet koud. We sprongen mee op de kar en hopen via deze weg zoveel mogelijk bouwers, sympathisanten en geïnteresseerde in beweging te krijgen om deel te nemen aan het project. Het idee is simpel, evenals de opdracht: elke deelnemer aan de lay-out brengt, bij aanwezigheid op een beurs, zijn zelfgemaakte module mee en sluit die naadloos aan op een module van een andere deelnemer. Zo verandert het landschap, of de maanbasis, telkens per beurs van uitzicht, samenstelling en layout. En kunnen andere deelnemers blijven aansluiten, ongeacht hun stijl.

Afmeting

Je bouwt je module op een bouwplaat van 48 op 48 studs. Zonder MILS.

DE koppeling

De koppeling bevindt zicht telkens in het exacte midden van de zijde van de bouwplaat, op tien bricks hoogte, zie tekening! Je koppeling moet ook hetzelfde silhouet hebben en op dezelfde punten aansluiten met de technic gaatjes.

AAntal koppelingen

Je voorziet minstens twee koppelingen op je module zodat er steeds ruimte is om aan te sluiten... Je koppelingen kunnen dus recht tegenover elkaar staan, in een L, een T of een PLUS.

Voorbeeld koppeling

overtuigd?

Laat je meeslepen in dit prachtig verhaal en laat je bouwwerk, samen met vele collega bouwers, uitblinken tot vast waarde op verschillende beurzen.
Contacteer BAM (info@bricks-and-more.be) of neem rechtstreeks contact op met Giovanni. Check ook zeker de inspirerende video. SUCCES!
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch